Skip links

TUTORIAL BANDAROLES JACQUARD

Fa uns dies que estic una mica obsessionada amb el jacquard, buscant per la xarxa patrons, diagrames, blogs… per trobar idees originals i inspiració, proba d’això és el board de jacquard que he creat al meu Pinterest. Però entre les troballes que he fet la més increïble té ha estat una app pel mòbil per crear plantilles de jacquard, l’apilcació BitDraw.

Així que amb l’app he creat un petit patró en forma de cor per teixir unes petites banderoles, i després de la bona acollida a l’Instagram m’he animat a compartir amb tots/es vosaltres el patró.

Hace unos días que estoy un poco obsesionada con el jacquard, buscando por la red patrones, diagramas, blogs… para encontrar ideas originales y inspiración, prueba de esto es el board de jacquard que he creado en mi Pinterest. Pero entre mis descubrimientos el más increible de todos ha sido la app para mobil para crear plantillas jacquard, la aplicación BitDraw.


He fet servir cotocril, cotó marbella i l’agulla del nº3, tot i que aquests fils quedin millor amb agulla del nº4 com que anirem amagant el fil rosa és important que el teixit quedi més apretat que fluix.
He utilizado cotocril, algodón marbella y aguja del nº3, aunque estos hilos quedan mejor con aguja del nº4 como vamos a esconder el hilo rosa es importante que el tejido quede más apretado que flojo.Per començar teixirem 25 cadenetes i una més per inciar la següent volta.
1ª- 5ª volta: 25 punts baixos.

Para empezar tejeremos 25 cadenetas y una más para iniciar la siguiente vuelta.
1ª- 5ª vuelta: 25 puntos bajos.

6ª volta: unir el color rosa al teixit en el mateix moment que es teixeix el primer p. baix. Amagarem el fil rosa entre el teixit fins que l’utilitzem. Continuar amb 8 p. baixos més de color verd, 2 p. baixos de color rosa, 3 més verds, 2 de color rosa i els 9 restants de color verd.

6ª vuelta: unir el color rosa al tejido en el mismo momento que se teje el primer p. bajo. Esconder el hilo rosa entre el tejido hasta que lo utilizemos. Continuar con 8 p. bajos más de color verde, 2 p. bajos de color rosa, 3 más verdes, 2 de color rosa y los 9 restantes de color verde.

A continuació us mostro com es fa el canvi de color:
A continuación os muestro como se hace el cambio de color:

Per fer el canvi de color teixirem l’últim punt del color corresponent (verd en aquest cas) però agafarem l’altre fil (rosa) per acabar-lo. Així mateix amagarem el primer color entre el teixit fins tornar-lo a utilitzar.

Para hacer el cambio de color tejeremos el último punto del color correspondiente (verde en este caso) pero cogeremos el otro hilo (rosa) para terminarlo. Así mismo esconderemos el primer hilo entre los tejidos hasta volverlo a utilizar.

Per fer la part punjaguda de la banderola haurem de fer les disminucions de que marca el patró. Per iniciar la volta i acabar-la amb disminució ho farem com es veu a continuació.
Para hacer la parte puntiaguda de la banderola hay que hacer las disminuciones que marca el patrón. Para iniciar la vuelta y terminarla con disminución lo haremos como se ve a continuación.

Al final he acabat la punta plana, dos voltes abans que el patró original. Què us semblen?
Al final he terminado la punta plana, dos vueltas antes que el patrón original.¿Qué os parecen?

Núria ^_^

Lee el post original

Join the Discussion

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Return to top of page