Skip links

SCRAPBOOK: ETIQUETES TIC TAC.

Les Antònies continuem experimentant i aprenent la tècnica de l’Scrapbook i, en aquesta ocasió, us volem ensenyar un parell d’etiquetes que hem fet.
Pensant una mica en el Dia del Pare, ens hem inspirat en un tema masculí. Per això hem fet servir un paper d’Scrapbook amb la temàtica dels rellotges i de les hores. És la primera vegada que no ens hem fet els nostres propis papers, però teníem ganes de provar com quedaven i hem aprofitat una visita que varem fer a ScrapHouse per comprar alguns fulls i lletres per realitzar els propers projectes, encara que els barregem amb les nostres creacions i recursos.
La base de les etiquetesés la que vàrem fer servir per un post anterior (les vàrem comprar a una botiga de “xinos”). Per la més gran hem utilitzat de fons el text d’un full de revista i hem aplicat al damunt el paper estampat; amb el revers d’aquest paper, hem afegit les rodones i hem acabat amb les lletres. Els detalls els hem fet amb retolador negre. La petita l’hem recobert totalment amb el paper estampat, hem afegit aplicacions amb el revers del mateix, cartolina blau marí i el paper de revista. Hem posat les lletres i els detalls estan fets amb retolador negre i llapis de color argent.
Esperem que aquesta idea us agradi i us inspiri per fer les vostres pròpies creacions.

APROFITEM EL TEMPS PER ALLÒ QUE ENS AGRADA!!!

SCRAPBOOK: ETIQUETAS TIC TAC.

Les Antònies continuamos experimentando y aprendiendo la técnica del Scrapbook y, en esta ocasión, os queremos enseñar un par de etiquetas que hemos hecho.
Pensando un poco en el Día del Padre, nos hemos inspirado en un tema masculino. Por esto hemos usado un papel de Scrapbook con la temática de los relojes y de las horas. Es la primera vez que no hemos hecho nuestros propios papeles, pero teníamos ganas de probar como quedaban y hemos aprovechado una visita que hicimos a ScrapHouse para comprar algunas hojas y letras para realizar los próximos proyectos, aunque los mezclemos con nuestras creaciones i recursos.
La base de las etiquetas es la que usamos en un post anterior (las compramos en los “chinos”). Para la más grande hemos usado de fondo el texto de una página de revista y hemos aplicado encima el papel estampado; con el reverso de este papel, hemos añadido los círculos y hemos acabado con las letras. Los detalles los hemos hecho con rotulador negro. La pequeña la hemos recubierto totalmente con el papel estampado, hemos añadido las aplicaciones con el reverso del mismo, cartulina azul marino y el papelde revista. Hemos puesto las letras y los detalles están hechos con rotulador negro y lápiz de color plata.
Esperamos que esta idea os guste y os inspire para hacer vuestras propias creaciones.¡¡¡APROVECHEMOS EL TIEMPO PARA LO QUE NOS GUSTA!!!

SCRAPBOOK: TIC TAC TAGS.

Les Antònies continue experimenting and learning the art of the Scrapbook and, on this occasion, we want to show you a couple of tagsthat we»ve done.
Thinking a little on father»s day, we are inspired by a male subject. For this tagswe used a Scrapbook paper with the thematic of the watches and the hours. It is the first time that we have not made our own papers, but had wanted to test how remained and we have taken a visit we made to ScrapHouse to purchase some sheets and letters for upcoming projects, although the mix them with our creations and resources.
The base of the tags is the one that we use for a previous post (those we buy in a bargains shop). For the largest we have used the text of a magazine like a background and we have applied on the printed paper; with the back of this paper, we have added the circles and the letters. The details we have done with black marker. The small we’ve fully lined it with printed paper, we added applications with the reverse of the same, navy blue cardboard and paper magazine. We have put the letters and the details are made with black marker and silver colour pencil.
We hope that you like this idea and will inspire you to make your own creations.WE TAKE THE TIME TO WHAT WE LIKE IT!!!

 photo Subscripcioacutesobres_zps9cf2e0ca.jpg

Lee el post original

Join the Discussion

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Return to top of page