Skip links

Reutilitzar ampolles i pots de vidre + VIDEO TUTORIAL

A casa vostra, com a la majoria de cases, segur que teniu ampolles de vidre i pots de vidre que heu de llençar. Ja sabeu com és de important fer servir la recollida selectiva, en el cas del vidre és molt senzill: contenidor VERD. Li treiem el tap i si està brut el netejem i el dipositem dintre del contenidor.
Aquell vidre será reciclat i es podrá fer servir en el 100 % per fer altres envasos de vidre. Altres materials el seu reciclatge no és absolut, en aquest cas és el material més adient perquè trieu quan aneu a comprar begudes i aliments.
A banda del reciclatge, i com bé sabeu que m»agrada fer, tenim la reutilització.
Reutilitzar és donar una segona utilitat a un objecte. Pot ser per la mateixa utilitat (una ampolla de vidre la reutilitzem per guardar aigua o liquids) o per altres utilitats més ornamentàries com ara us explicaré.
He aprofitat la meva intervenció al programa Ben Trobats de la Xarxa de Televisions Locals per fer vàries propostes senzilles i creatives, aquí us ensenyo algunes, l»altres les veieu a la imatge general:

Amb una ampolla petita o gran i un globus podem fer centres de taula per un dinar amb amics ben ràpid, original i amb molt de color:

El vidre ens permet veure què hi ha al seu interior i per això queda tan bonic aquest petit terrari, amb grava, molsa i una planteta. Decorat amb cintes de colors, drapet….

Un recipient original pel nostre bany : el pot de melmelada amb les bales del nostre fill, si us les deixa, amb sabó i a la tapa fem un forat per posar-hi el dosificador:

Un penjador ben peculiar. Una fusta reutilitzada, pots de melmelada «minis» i tenim un penjador. Les tapes les hem cargolat a la fusta perquè tinguin força i dintre li podem posar petits objectes. Jo he fet servir les boletes de hamma-beads que són de colors i a casa en tenim mooooltes !!

Us deixo també el video-tutorial d»un dels objectes que vaig fer en directe al programa:
LINK VIDEO

Lee el post original

Join the Discussion

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Return to top of page