Skip links

PER AQUÍ DE NOU… I AMB NOVETATSJo torno ha estar per aquí!! He estat uns quants mesos sense fer cap entrada al blog perquè la meva vida ha patit una sèrie de canvis i primer de tot necessitava ordenar-me. A més a més aquests canvis han coincidit amb els mesos de vacances, un temps on tot pren una altra forma.
El primer canvi es que ja no treballo, SÍ, sóc una parada més d»aquest sistema. Quan una feina t»està deixant sense autoestima el millor que es pot fer es agafar la porta i marxar a temps. Així que disposo de més temps per teixir, que això és un somni, i per tant més temps per dedicar-li al blog. Però contràriament al que em pensava no ha estat així, l»adaptació als nous canvis ha estat més dura que del que em pensava. Sempre he treballat i he estudiat a l»hora, i creieu-me he estudiat molt, sense quasi temps per a mi; mai havia estat en aquesta situació i tot i que sóc una persona molt activa el segona canvi, que més endavant us desvetllaré, ha fet que tots els plans, projectes, nous reptes… es veiessin frenats.

Ya vuelvo ha estar por aquí!! He estado unos cuantos meses sin publicar ninguna entrada porqué mi vida ha sufrido una serie de cambios y primero necesitaba ordenarme. Además también han habido los meses de vacaciones por medio.
El primer cambio es que ya no trabajo, SÍ, soy una parada más de este sistema. Cuando un trabajo te está dejando sin autoestima lo mejor que se puede hacer es coger la puerta y marcharse a tiempo. Así que ahora disponga de más tiempo para tejer, un sueño, i, por lo tanto, más tiempo para dedicarle al blog. Pero contrariamente a lo que me pensaba no ha sido así, la adaptación a los nuevos cambios ha sido más dura de lo que pensaba. Siempre he trabajado y he estudiado a la vez, y creed que he estudiado mucho, sin casi tiempo para mi; nunca había encontrado en esta situación y aunque soy una persona muy activa el segundo cambio, que más adelante os develaré, ha hecho que todos los planes, proyectos, nuevos retos…se vieran frenados.

Això no vol dir que no hagi tocat una agulla en tot aquest temps, els que em seguiu al Instagram i al facebook en teniu constància, però us ben asseguro que hi ha hagut moments que m»ha costat molt!

Esto no quiero decir que no haya tocado una aguja en todo este tiempo, los que me seguís por Instagram y facebook teneis constancia de ello, pero os aseguro que ha habido momentos que me costo mucho! 

Si un té paciència i s»escolta amb atenció les coses tornen al seu lloc, això no vol dir que pel camí no hagi deixat anar alguna llagrimeta!! Jajajajaja!

Si uno tiene paciencia y se escucha con atención las cosas vuelven a su sitio, esto no quiere decir que no haya derramado alguna lágrima por el camino!! Jajajaja!                                                                                 

I, deixo, ja d»enrollar-me perquè us vull anunciar que els NOUS KITS D»HIVERN ja estan aquí!!! I això em fa molt feliç!!!! I a més podeu accedir-hi des de NUS&FILS mateix, perquè he incorporat un botonet la mar de xulo perquè sigui totalment accessible. 

Y, ya dejo, de enrollarme porque os quiero anunciar que los NUEVOS KITS DE INVIERNO ya están aquí!!! Y esto me hace tan feliz!!!!! Y además podéis acceder des la misma página de NUS&FILS, porque he incorporado un botoncillo la mar de chulo para que sea totalmente acsesible. En la e-shop de LA CANTATRICE hi podreu trobar projectes de tota mena: senzills, elaborats, per tenir més paciència, amb molt tipus de llanes… i fins i tot amigurumis!! Tot ben preparadet perquè passeu una bona estona handmade a casa.

No deixeu de passejar-vos també per la secció dels kits de mitja, bisuteria i costura, són tots molt originals i jo, personalment, me»ls enduria tots a casa!! Però és perquè amb això no tinc remei em passaria tot el dia cosint, teixint, retallant… jajaja!!!

Aquí us deixo un tastet dels que fins ara podreu trobar:


En la e-shop de LA CANTATRICE podréis encontrar proyectos muy variados: sencillos, elaborados, para los que tengáis más paciencia, con variedad de lanas… hasta amigurumis!!! Todo bien preparadito para que paséis en casa un buen rato handmade.
No dejéis de pasar por el apartado de kits de media, bisutería y costura, son todos muy originales y, personalmente, me los llevaría todos a casa!!! Porque en realidad no tengo arreglo, me pasaría todo el día cosiendo, tejiendo, recortando…jajajaja!

Sí algú de vosaltres s»anima i teixeix algún dels kits de ganxet em faria enormement happy poder-ne veure el resultat. Deixeu un comentari al blog, o bé un correu!! 

Si alguien se anima y teje alguno de los kits de ganchillo, me haría enormemente happy poder ver el resultado. Dejad un comentario en el blog o bién por correo!!

Núria ^_^

Lee el post original

Join the Discussion

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Return to top of page