Skip links

HEART JEANS _ charm

Jeans-Heart-charm_Gloria-Fort

Reciclar creant noves peces és un dels reptes més gratificants que podem afrontar a l’hora de fer les nostres treballs manuals, per aquesta raó no perdo mai l’ocasió de buscar noves aplicacions a peces i objectes que han quedat en desús. Els texans vells són una font inesgotable de recursos i tenen l’avantatge que sempre funcionen i queden genials per vells i desgastats que estiguin. En aquest tutorial us proposo la creació d’un penjoll que pot servir tant com a clauer com a penjoll per adornar una bossa o una motxilla i que ens servirà tant per ells com per a elles o per als més menuts de casa… que l’amor no té gènere ni edat!!

00_Material-Jeans-Heart_Gloria-Fort

Material

Texans vells
Fil de brodar negre i vermell o granat
Cinta fina de color granat
Anella de clauer
Retolador
Fil granat i agulla fina
Tisores
Rocalla de tons vermells, ataronjats i granats
Cotó fluix

Muntatge

Començar dibuixant la forma del cor com més us agradi en un paper i retallar la plantilla. Girar del revés els texans i marcar el cor amb el retolador en una de les camals dels pantalons.

01_Plantilla-Jeans-Heart_Gloria-Fort

Retallar el cor que hem marcat al camal amb cura de tallar la tela de sobre i la de sota juntes de manera que ens quedin 2 cors de tela exactament iguals.

02_Jeans-Heart_Gloria-Fort

A continuació, tallar uns 20 cm de cinta estreta o de cordó i doblegar per la meitat. Subjectar amb una puntada al centre de la part superior del cor amb el fil de brodar de color granat. Els extrems de la cinta han de quedar a la part interior del cor.

03_Jeans-Heart_Gloria-Fort

Posa l’altra meitat sobre del cor on hem subjectat la cinta i uneix els dos cors amb una puntada llarga tot al voltant a uns mil·límetres de l’extrem retallat.

04_Jeans-Heart_Gloria-Fort

Quan hagis cosit més de la meitat dels cors, omple l’interior de cotó fluix.

05_Jeans-Heart_Gloria-Fort

Acaba de tancar els dos cors amb el cotó a l’interior fent la mateixa puntada. Un cop tancat al centre, punxar l’agulla i treure-la en un dels laterals del cor.

06_Jeans-Heart_Gloria-Fort

Adornar algunes parts del contorn amb puntada de fistó.

07_Jeans-Heart_Gloria-Fort

Enfilar fil normal de cotó en una agulla fina i començar a brodar la pedreria de rocalla com més us agradi, alternant els diferents colors.

08_Jeans-Heart_Gloria-Fort

Seguir brodant amb rocalla, granet, toho, miyuki o boles petitesfins a completar el disseny.

09_Jeans-Heart_Gloria-Fort

Amb el fil de brodar negre, realitzar petites puntades en algunes de les parts del cor que no hem omplert amb rocalla. Podeu fer també algunes puntades de fistó amb el fil negre al voltant del cor. El bonic més d’aquest treball és que cada peça quedarà diferent, així que no heu de preocupar-vos massa per la disposició i els colors del brodat.

10_Jeans-Heart_Gloria-Fort

Per acabar, farem una lligada de vaquer per unir l’anella de clauer amb la cinta.

11_Jeans-Heart_Gloria-Fort

I ja li pots regalar!! Amb molt cor!!

Jeans-Heart_Gloria-Fort

Lee el post original

Join the Discussion

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Return to top of page