Skip links

DELICE _ polsera

DELICE és una polsera que combina l’enfilat bàsic chan luu amb un entrecreuat de 4 cordons que crea un efecte trenat molt elegant. Pot realitzar-se amb diferents tipus de boles, granet, matubo o perles, així com canviar i combinar els colors creant una gran varietat de possibilitats. Una polsera que s’adapta a qualsevol ocasió i estil, una autèntica delícia!

Material

Bola llisa de cristall de 3mm de diferents colors2 Anelles ovalades de 8 mm

2 Terminals allargats dentats de 20 mm

Tanca de mosquetó de 12mm

Cordó de cuir d’1,5 mm

Alicates pla

Aguja de coser fina i fil

Tisores

 

Muntatge

Tallar 4 tires de cordó de cuir de 50 cm cadascuna i doblegar-les per la meitat.

Col·locar els extrems doblegats a l’interior del terminal allargat dentat i tancar el terminal amb el alicates pla procurant que tots els cordons quedin ben subjectes a l’interior. Tindrem un total de 8 caps de cordó de cuir.

Enfilar el fil en l’agulla i nuar en el cordó de l’esquerra prop del terminal. Passar el fil cap a la dreta per sota d’un dels cordons de cuir. Enfilar una bola d’un dels colors i passar per sota de l’altre cordó. Situar la bola entre els dos cordons.
Chan-Luu-esquema-01
Passar el fil per sobre del cordó de l’esquerra i tornar a introduir l’agulla per l’interior de la bola i passar per sobre del cordó de la dreta. Tornar a passar el fil per sota del cordó de la dreta, enfilar una altra bola i tornar a repetir primer per sota del cordó esquerre, per damunt, per dins de la bola i per sobre del cordó dret.
Chan-Luu-esquema-02
Enfilar de la mateixa forma 5 boles en els dos primers caps, 10 boles en els dos parells de caps del centre i 5 boles en els dos de l’extrem de la dreta.

Prendre el segon cordó de l’extrem esquerre i passar-lo per damunt i per sota dels dos cordons de l’extrem de la dreta. Prendre el primer cordó de l’esquerra i passar-lo per sota i per sobre dels cordons de la dreta.

Passar el fil envoltant l’entrecreuat dels cordons i enfilar 10 boles de vidre en cada parell de cordons seguint el mateix color.

Agafar els cordons del centre i creuar-los per sobre de la mateixa forma que els anteriors.

Seguir enfilant 10 boles de vidre a cada tram i creuant els cordons de la mateixa forma fins a obtenir el llarg desitjat. En l’últim tram enfilar només 5 boles en dos dels cordons com al principi. Unir els cordons amb el del costat amb unes puntadas per acabar el trenat. Rematar i tallar els fils sobrants.

Tallar els cordons a uns 5mm de les boles enfilades i col·locar els extrems a l’interior del terminal allargat dentat. Tancar el terminal amb l’alicates pla procurant que els cordons quedin ben subjectes.

Col·locar una anella ovalada a cada costat del terminal allargat i una tanca de mosquetó per acabar la polsera.

Filed under: bijuteria, DIY & crafts tutorials Tagged: anell, anillo, bisuteria, brick stitch, crafter, crafts, design, diseño, disseny, DIY, jewelry, punt maó, punto ladrillo, toho, tutorial

Lee el post original

Join the Discussion

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Return to top of page