Skip links

CRAFTER _ collaret

collar-2-crafter-gloria-fort

El fenomen craft ha tornat amb força per quedar-se… Si t’agrada teixir, cosir, brodar o realitzar qualsevol tipus de manualitats… llavors ets una crafter i aquest collaret t’encantarà!! I si no és per a tu, segur que estàs pensant en aquella amiga a qui vols sorprendre amb aquest regal. Pots personalitzar-ho amb la tela i els colors que prefereixis. El collaret CRAFTER està muntat en un marc rodó de zamak format per dues peces que encaixen i que en aquest disseny hem utilitzat per representar un petit bastidor de brodat, però que pot tenir múltiples usos: una tela, un paper amb un bonic estampat, una fotografia o qualsevol altra cosa que se t’acudeixi!! Es tracta d’una peça molt versàtil i original per crear els més variats dissenys.

collaret-2-crafter-gloria-fort

Material

Tanca de mosquetó muntat de 12,5×6,5mm de color plata vella

Marc rodó per penjar de 44mm de color plata vella

Penjoll de vestit amb penjador de zamak en color plata vella

Cinta de cotó de color gris de 10mm

Cordón de cuir d’1,5mm de color negre

Penjoll de màquina de cosir de metall plata vella

Cilindre gravat Plata Vella

Anella ovalada de 8 mm color plata vella

Enfilall pla de 40 mm color plata vella

Terminal rodó de color plata vella

Cola

Alicates de tallar i alicates pla

Fil de brodar i agulla

Retall de tela

Retolador

Un tros de plàstic o cartró rígid

Tisores

 

Muntatge

Començar enrotllant el fil de brodar del color escollit unes 15 vegades al voltant del dit. Deixar l’extrem de l’inici del fil una mica més llarg.

Treure amb cura els fils del voltant del dit i donar unes voltes al centre per crear una petita troca. Cosir la troca en un retall de tela amb unes puntadas.

Clavar dos enfilalls plans en la troca travessant la tela per simular les dues agulles de teixir. Tallar el filferro sobrant per la part de darrere amb les alicates de tallar.

Marcar amb un retolador el contorn del marc rodó en un tros de plàstic rígid o de cartró de qualsevol envàs d’un sol ús. Retallar la circumferència un parell de mil·límetres més petita que la marca fins que encaixi be a l’interior de la peça rodona.

Enganxar la tela amb la troca davant de la circumferència i un tros de tela llisa per la part de darrere. Retallar la tela a la mateixa mida de la circumferència.

Posar cola en la part interior del marc rodó, encaixar la tela a l’interior i tancar amb l’altra meitat del marc. Pressionar fins que quedi perfectament encolada.

Posar una mica de cola en dos cilindres i enrotllar el fil al voltant per simular petits rodets o canilles de màquina de cosir.

Tallar uns 14 cm de cinta i encolar un terminal rodó en un dels extrems.

Enfilar un cilindre i col·locar un dels penjolls en el terminal rodó amb una anella ovalada.

Passar la cinta per l’interior de l’anella del marc rodó i realitzar un nus simple.

Enfilar l’altre rodet, pegar la cinta a l’interior del terminal rodó i col·locar l’altre penjoll amb una anella. Procurar que els dos penjolls quedin a diferents altures perquè es vegin bé.

Tallar 80 cm de cinta de cotó i de cordó de cuir i passar-los per l’interior de l’anella del marc rodó. Col·locar la tanca muntada amb el cordó i la cinta junts en cadascun dels extrems amb les alicates planes per acabar el collaret.

crafter-process-_-gloria-fort

Filed under: bijuteria, DIY & crafts tutorials Tagged: bisuteria, bordado, brodat, collaret, collarets, crafter, crafts, design, diseño, disseny, DIY, jewelry, tutorial

Lee el post original

Join the Discussion

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Return to top of page