Skip links

BLANC _ collaret

El collaret BLANC està realitzat en ganxet tubular combinant cordó de lli natural i granadura de color blanc. La seva forma irregular i el seu acabat rústic és elegant i informal alhora i la tanca per mitjà d’una llaçada del mateix cordó permet graduar-me la llargària per ajustar-lo al nostre gust a diferents tipus d’escots.

Material

Fil natural de lli

Fil de cotó

Granadura o “chaquiras”

Boles de diferents tamanys

Tisores

Agulla llanera

Ganxet

Muntatge

Fer un llaç màgic i muntar 6 punts amb el cordó de lli natural formant un cercle.

Teixir en forma tubular els 6 punts a punt mitjà de crochet fins a aconseguir una longitud de 15 cm de cordó teixit.

Enfilar la granadura blanca en el fil de cotó de color blanc. Per facilitar l’enfilat pots utilitzar un spinner beads, però si no en tens, pots posar una mica de cola de cianocrilat o esmalt de les ungles a l’extrem del fil a fi que quedi rígid i et resulti més fàcil l’enfilat. Intenta enfilar suficients boletes, però no et preocupis si te’n falten, ja que sempre en podràs afegir més endavant tallant el fil i tornant-lo a nuar, ja que els nusos no es veuran i quedaran a la part interior del cordó.

Fer un nus amb el fil de lli i el fil de cotó i començar el cordó circular amb la granadura. Perquè els dos diàmetres siguin iguals, posarem un total de 8 boletes a cada volta i teixirem en punt tubular nan.

Teixir unes quantes voltes amb 8 boletes i començar els augments a cada volta per introduir al seu interior una de les boles. Augmentar progressivament el nombre de boletes a cada volta de forma que es vagi adaptant a la bola i després disminuir fins que quedi completament coberta.

Fer unes quantes voltes més amb 8 boletes i repetir el procediment, aquest cop amb 2 boles per aconseguir una forma més allargada. Podeu canviar la mida i la posició de les boles segons el vostre gust.

Continuar teixint cordó de crochet circular amb 8 boles fins a obtenir 20 cm de teixit amb les boletes blanques.

Nuar de nou el cordó de lli i continuar amb el cordó tubular de 6 punts un total de 15 cm.

Tancar els dos extrems i passar un cordó a cada extrem. Fer un nus a l’inici i un altre al final unint els dos cordons de cada costat per finalitzar el collaret.

Filed under: bijuteria, DIY & crafts tutorials Tagged: bijuteria de disseny, bisuteria, collaret, collarets, crafter, crafts, crochet tubular, design, diseño, disseny, DIY, tutorial

Lee el post original

Join the Discussion

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Return to top of page