Skip links

6 idees diy per decorar balcons i finestres per festa major

Alguns dels tallers que estic fent en aquesta època de post-confinament són tallers on-line per festes majors. Els ajuntaments inclouen en el programa de festa major algunes activitats que es poden fer a casa, en familia.

SI ESTEM DE FESTA MAJOR
DECOREM LES FINESTRES I BALCONS

Qué millor manera que fer-ho amb les nostres mans i la nostra creativitat.

Us deixo algunes idees que he explicat en els videos que he fet per alguns ajuntaments. Si has vist el video les imatges et serviran per veure la proposta d»aprop. Si no has vist els videos aqui et deixo algunes idees que t»encantaran:

DECORACIÓ AMB FULLES:

Un material senzill per fer les fulles és gomaeva o gomaescuma ja que si els posem al balcó i es mulla no importa. Hi ha molts colors per triar i és senzill de retallar amb tisores:

Amb la mateixa idea, si teniu ganes de treballar una mica més podeu fer les fulles en cartolina i crear una composició tipus com aquesta, amb un bastidor.

GARLANDA DE LLUMS:

Aquesta garlan l»he fet moltes vegades amb grups de nens i nenes i és un treball col.laboratiu molt divertit . Podem reutilitzar ampolles d»aigua i gots de plàstic d»una festa d»aniversari i els decorem amb retalls de paper de color.

Recuperem les llumetes de nadal que tenim guardades i fem tantes peces com llarg sigui el cable:

Una idea diferent és reutilitzar gots de paper i manipular-los amb una tècnica alternativa, en aquest cas he fet un brodat senzill:

GARLANDA DE GELATS:

Per als més petits de la casa aquesta garlanda és la més senzilla. Dibuixem la forma del gelat y els decorem al nostre gust, estil lliure i creatiu:

FORMES CREATIVES AMB PAPER

Amb un quadrat de paper que doblegarem una vegada (fent un rectangle), dues vegades (fent un quadrat) i tres vegades (fent el triangle de la imatge de sota).

fas un dibuix que també te»l pots inventar i retallar:

ROSETONS DE CARTOLINA

Aquest recurs és molt senzill i el fem amb cartolina. La hem de plegar fent un acordió i cada rosetó està fet amb tres cartolines DINA4:

GARLANDA AMB RETALLS DE ROBA

Podem reciclar llençols i retalls de roba per fer una garlanda.

Abans, però, li podem donar color . Per experimentar altres tècniques he bullit la pell d»unes quantes cebes durant 1 hora i després he posat la roba a bullir amb aquest líquid:

Encara tinc moltes més idees, però estic segura que vosaltres també. Així que no deixeu d»experimentar. Sempre us ho dic, totes les idees s»han de posar en pràctica i si no funcionen o no surten com teniem previst les descartem o les millorem, però sempre, sempre estarem aprenent coses noves. Tot és un aprenentatge !!!

Que tingueu una BONA FESTA MAJOR !!

Lee el post original

Join the Discussion

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Return to top of page